Resim Kursu Öğrencilerimizden Yeni Çalışması

Halk eğitimi merkezimizce düzenlenen resim kursuna katılan öğrencilerimiz Emniyet Müdürlüğümüzün beton bloklarını boyadılar.

05.07.2021 1938

Uzunköprü Kaymakamımız Sayın Hakan Yavuz ERDOĞAN'ın talimatları ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Eralp AKMAN ile İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mahmut GÜDER'in destekleriyle emniyet müdürlüğünün önünde yer alan beton bloklar öğrencilerimiz tarafından resimler çizilerek boyandı.

Resim kursu öğretmenimiz Tuğçe DEMİR'in gerçekleştirdiği ön çalışma sonrası Neva AKGÜN, Mihriban RENÇPER, Hayat SÜLÜNLÜ, Aysima YILMAZ ve Bengüsu AYDIN öğrencilerimiz beton blokları boyadılar.

Resim çalışmasını gerçekleştiren resim kursu öğretmenimiz Tuğçe DEMİR'i ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar için _...tıklayınız...